• 10 YEARS TRANSLOG! 15.000 moves. 800 airfreight services. 5 vans.
 • TRANSLOG was founded on 03.11.2008.
 • TRANSLOG EKSPRESS was founded on 18.06.2015
 • TRANSLOG became an ISO 9001:2015 Certificated company on 28.06.2016.
 • Aside from Container transport, Truck transport and Van transport , TRANSLOG incorporated Airfreight services in its rich portfolio since 01.03.2017.
 • TRANSLOG became the only official IATA member in Macedonia since 01.01.2017

Objektivat tona

 • Që thellësisht të kuptohen nevojat e klientit;
 • Asnjëherë të mos heqim dorë;
 • Gjithmonë të kërkojmë rrugë alternative dhe zgjidhje më efikase;
 • Të përcjellim trendet dhe të ofrojmë trajnime të vazhdue-
  shme për punëtorët tanë.

Vizioni Ynë

Vizioni ynë është shumë i thjeshtë:
Për të qenë nr.1 ne tregjet regjionale në:
 • Risi;
 • Kualitet;
 • Fleksibilitet;
 • Efikasitet.

Shërbimet

Ekipi jonë është e specializuar në organizimin e transportit nga dhe për të gjitha destinacionet në Evropë dhe ne ofrojmë shërbime të veçanta të transportit, si dhe:
 • Transporti i kontejnerëve;
 • Transporti rrugor;
 • Transportit ajror;
 • Transportit agregati.

Partnershipi

Translog është një kompani shume fleksibile dhe dinamike, e gatshme për të kryer dhe të provojë sfida të reja. Për këtë, ne jemi të hapur dhe të gatshëm për të gjithë partneritet që mund të sjellin përfitim reciprok dhe kënaqësi.