Нашите цели

 • Целосно разбирање за потребите на клиентот;
 • Нема откажување;
 • Секогаш во потрага по алтернативни начини и поефикасни решенија;
 • Следење на трендовите и постојана обука за нашите вработени.

Нашата Визија

Нашата визија е многу едноставна:
Да бидеме број 1 на регионалните пазари во:
 • Иновација;
 • Квалитет;
 • Флексибилност;
 • Ефикасност.

Услуги

Нашиот тим е специјализиран за организирање превоз од и до сите дестинации во Европа. Исто така нудиме и поединечни транспортни услуги, како и:
 • Контејнерски превоз;
 • Патен превоз;
 • Воздушен превоз;
 • Збирен превоз.

Партнерство

Транслог е многу флексибилна и динамична компанија, подготвена да се соочи и да ги искуси новите предизвици. Затоа, ние сме отворени и подготвени за секакви партнерства кои можат да донесат взаемна корист и задоволство.