TRANSLOG Transport & Logistix

ПАРТНЕРСТВО

Транслог е многу флексибилна и динамична компанија, подготвена да се соочи и да ги искуси новите предизвици.

Затоа, ние сме отворени и подготвени за секакви партнерства кои можат да донесат взаемна корист и задоволство, партнерства кои можат да доведат до понатамошно подобрување на нашата позиција на пазарот, како и на квалитетот на услугата која им ја даваме на нашите клиенти.

Ќе ни биде многу драго да ги слушнеме сите интересни идеи или проекти и да разговараме за нив.