Përgjegjësia sociale

 
Translog beson fuqimisht në përgjegjësinë shoqërore dhe për këtë arsye të mbështetur disa aktivitete sportive. Ne jemi themelues krenarë dhe sponsor i klubit sportiv Godfather's club triple X.
 

GALICHNIK, 02.09.2017

 

Si dhe sponsor i klubit sportiv Sofka & Triatlon federata e Maqedonisë – Gara humanitare Mavrovë, Translog merë pjesë dhe është sponsori krenar i shumë maratonave dhe triatlonave

 

Translog përfshihet në aksionin humanitar të Megjashit për fëmijët pa shtëpi, në kuadër të të cilit ndan ndihma financiare dhe gjithashtu merë pjesë në projektet që kanë për qëllim të ndihmojnë fëmijët.

 

Ne jemi duke kërkuar projekte të lidhura me kujdesin e fëmijëve, ku ju do të donte për të marrë pjesë gjithashtu.