Transportit ajror

 
TRANSLOG NË AJËR!
Duke zgjeruar ekipin tonë me profesionistë të trajnuar, nga viti 2016 ofrojmë transport ajror, në bazë të bashkëpunimit me të gjitha kompanitë ajrore që operojnë nga/deri Shkupi dhe aeroportet rajonale.
Shërbimi ynë nuk është i limituar vetëm në aeroport, por gjithashtu mbulon të gjitha shërbimet duke u shtrirë derë më derë. Ngarkesat e fluturimit janë në dispozicion të kërkesave tona. Ne i ruajmë rregullisht dhe përcjellim dërgesat dhe i informojmë Klientët tonë rreth statusit të tyre, lokalizimit dhe njoftimit për kohën e arritjes se tyre.
 
 
 
 
 

Kërkoni një ofertë