logistics with passion

 

Најдобар избор за посветено и вешто справување со вашата вредна пратка

 
 
 
 

Нашата компанија

 
Сосема свесни за тоа колку е важно да се одржи вистинскиот проток на товар и проток на пари во денешниов динамичен свет на секојдневни промени, ние секогаш им даваме на нашите клиенти соодветни и навремени информации за секој детаљ поврзан со нивните вредни пратки. Ова е тоа што нѐ прави различни од нашата конкуренција и ја прави нашата услуга единствена.

Веруваме дека Транслог ќе биде вашиот најдобар избор за посветено и вешто справување со вашата вредна пратка, затоа што ние сме доволно големи да обезбедиме квалитетна услуга и доволно мали за да одржуваме одлична флексибилност и да ги задоволиме вашите потреби.
 
 
 
 
 
 
 
 

Листа на услуги

 
 
 
 
 
 
 
 

Бродски транспорт

 
Првокласна услуга со водечки бродски компании преку сите регионални пристаништа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Авионски транспорт

 
Првокласен глобален авионски карго транспорт. На барање достапни се и карго чартер летови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Копнен транспорт

 
Сигурна услуга низ цела Европа, без разлика дали се бара полн камион или збирен превоз.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Логистика

 
Ефикасна едношалтерска услуга и комплетно покривање на логистиката на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Транслог Експрес

 
Следејќи ги целите на нашата компанија и намерата да создадеме соодветна услуга за нашите клиенти, а во исто време прифаќајки го како дополнителен предизвик актуелниот непредвидлив развој на економијата, за да го прошириме портфолиото со нашите услуги, одлучивме почнувајќи од 01.09.2015 да влеземе во светот на транспортната дистрибуција и основавме ќерка фирма.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Општествена одговорност

 
 
 
 
 
 
Транслог силно верува во општествена одговорност и затоа поддржува во континуитет неколку спортски манифестации, како и активности поврзани со поддршка на општествено ранливи категории на луѓе.